01 nov 2017

Stekeligheidsalert!

Wat mijn stekelige gevoel en mijn onzekerheid met elkaar te maken hebben.

01 nov 2017

Oh jongens, het was weer zover. Eén keer in de zoveel tijd heb ik een dag van stekeligheid én die was DUIDELIJK gister. Ik irriteerde me aan iedereen, leverde kritiek op alles en niks was goed (genoeg).

Gelukkig weet ik tegenwoordig dat dit een onzekere kant in mij is die ik keihard projecteer op de buitenwereld. ( De ander kan er niks aan doen, zeg maar.  ) Weer een wake-up call voor ff lekker wat zelfreflectiewerk.

stekeligheidDit patroon in mij heb ik ooit ontdekt tijdens massagetherapie door de combinatie van introspectie, aanraking en lichaamsbewustwording. Ik ben er blij mee, het scheelt me nu immers aardig wat ongemakkelijke momenten. 

Herken jij zo iets? Ik help je heel graag dit soort ingekerfde belemmerende overtuigingen te ontrafelen, gaaf! Daarna voel je immers altijd op een wellicht rare manier iets van opluchting én dat is tof. Benieuwd? Kijk eens op m’n website: www.vandaaginhethierennu.nl

Het frappante is, is dat ik me in m’n praktijk zo goed als nooit irriteer en alles juist hartstikke goed genoeg is ookal voelde ik me in eerste instantie chagrijnig. Hmmmm, interesting…      Daar ga ik straks es ff uitgebreid op bezinnen, fijn.

Ps: dit is mijn – stekelige – irritatie -gelukkig valt het weer mee – look maar dat hadden jullie natuurlijk al gezien. 

Leave a comment
More Posts
Comments

Comments are closed.