31 mrt 2018

Hoera, het is VANDAAG! ♥️

Tijdens het ziektebed van mijn vader ruim

31 mrt 2018

Tijdens het ziektebed van mijn vader ruim vijf jaar geleden ontving ik voor de allereerste keer het verborgen geschenk van ‘het hier en nu.’ Wanneer ik alles om me heen losliet en me samen met hem helemaal in het moment waande, voelde ik de omhullende koestering van het heden. Van moment tot moment ontmoette ik de diepte van het leven in een overgave om, hoe immens rot het allemaal kon zijn, tegelijkertijd zacht te kunnen leunen op een innerlijke troostende houding van zijn.

In deze zielvolle periode leerde ik, zonder dat ik het echt doorhad, de heilzame bedding van Mindfulness kennen door te leven in het nu met dat wat er is. Later is dit betekenisvolle besef meer gaan groeien en natuurlijk wilde ik er meer van weten. (Anders zou Jansje, Jansje niet zijn. ?) En potjandosie, wat is deze practise in pure aandacht, magisch mooi…

Vandaag heb ik m’n certificaat behaald voor de basisopleiding voor Mindfulnesstrainer aan het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam en voel me een blij (paas) ei! ? Voorlopig ga ik nog geen trainingen geven hoor. Wel ga ik de komende tijd eens even flink nagenieten van weer een fijne studietijd en mijn verwondering dat ik dit allemaal zomaar kan doen…

 Hoera, het is VANDAAG! ♥️

Leave a comment
More Posts
Comments

Comments are closed.